Ayuda    Normativa
Tipografía Tamaño mediano Tamaño grande
Inicio UPV :: Intercambio

Intercambio

Servicios universitarios

El Servei d´Intercanvi de la Universitat Politècnica de Valencia s´ha creat com a solució a les limitacions que imposa el servei tradicional de correu electrónic a l´hora d´intercanviar fitxers de gran grandària.

 

Amb aquest servei pot intercanviar fitxers de fins a 2GB sempre que el remitent o el destinatari dispose d´un compte de correu electrònic en la universitat.

  Accés per a usuaris de la UPV   
  Utilitza aquesta opció si ets membre de la Universitat. Valida·t amb el teu usuari i contrasenya, i podràs enviar arxius a qualsevol adreça de correu electrònic.
  Accés per a altres usuaris  
  Per a usuaris que no pertanyen a la UPV. Accedint mitjançant aquest perfil, només podràs enviar arxius a destinataris de la UPV.
IMPORTANT: La grandària màxima d´arxiu són 2GB. Tots els arxius seran eliminats 20 dies després d´haver estat enviats al servidor. No enviï diversos arxius de forma simultània.
També pot utilitzar el servei FileSender de Terena (la xarxa acadèmica europea, a la qual pertany la UPV), que li permetrà convidar a altres persones a enviar-li arxius.

Per a qualsevol dubte o consulta contactar amb el administrador del servici.

Universidad Politécnica de Valencia